Frakt

Alle bestillinger vil normalt sett være klare for utsendelse/henting innen 8 timer fra bestilling. Dersom produkter ikke er tilgjengelig på lager får du beskjed om dette og fremskjøvet leveringsdag kan forekomme.

Du kan velge mellom flere alternativer når du legger inn bestillingen din:

 

HENTES I BUTIKK

Våre kunder kan hente sine varer kostnadsfritt i vår butikk.

Når du velger «hentes i butikk» som fraktalternativ vil ordren være klar for avhenting når du får beskjed om det på mail. Legg gjerne inn ditt mobilnummer på din kundekonto slik at vi kan kontakte deg på telefon.

 

FRAKTALTERNATIVER

Vi gir deg som kunde flat pris på frakt uansett volum og poststed. Prisene fremkommer når du legger inn ordren og gjelder hele Norges fastland. For Svalbard gjelder egne priser – kontakt oss.

 

Pakke til ditt utleveringssted – kr. 99,00 – leveres til ditt utleveringssted (postkontor/ post i butikk osv). Prisen er den samme til hele Norge (fastlandsnorge). Ingen maksgrense på antall. Du får sporingsinformasjon fra fraktleverandør. Sendinger er forsikret.

Pakke i postkassen – (maks 2 ruller/ 10 bokser): kr. 45,00 – maksgrense er inntil to 5-pk av alle snusvarianter (totalt 10 bokser). Husk at brev i postkassen ikke får sporing og at risiko for at brev blir borte er kundens ansvar. Vi pakker brev på en slik måte at vanlige postkasser har plass til forsendelsen.

Pakke i postkassen (maks 6 ruller/ 30 bokser): kr85,00 – maksgrense er inntil seks 5-pk av alle snusvarianter (totalt 30 bokser). Husk at brev i postkassen ikke får sporing og at risiko for at brev blir borte er kundens ansvar. Vi pakker brev på en slik måte at vanlige postkasser har plass til forsendelsen.

Retur

Eventuell retur avtales direkte med oss. Dersom du ikke henter pakken eller f.eks har oppgitt feil leveringsadresse blir forsendelsen returnert til oss. Vi forbeholder oss i slike tilfeller retten til å trekke frakt- og returkostnader fra din ordre.

 

Priser.

Vi har faste fraktpriser på alle utsendinger. Du velger metode på bestillingssiden. Våre alternativer er: Pakke i postkassen (kr 45, – eller 85,-) og Pakke til ditt utleveringssted (kr. 99, -)